Responsabilitatea Socială A Corporațiilor

Servicii CSR

Creștem reputația și valoarea brandului tău prin acțiuni responsabile și durabile, care să asigure un impact pozitiv asupra societății și asupra mediului.

Oferim Servicii CSR

Responsabilitatea Socială a Companiilor (CSR) este un concept relativ nou în terminologia și practica companiilor din România și face referire la implicarea acestora în îmbunătățirea comunității în care activează (acțiuni care vizează protecția
mediului înconjurător, cultura, sportul, proiecte menite să îmbunătățească mediul de viață și de lucru al angajaților, activități filantropice, inițiative din sfera educațională / de cercetare etc.).

În urma apariției Directivei UE 95/2014, transpusă în legislația noastră prin Ordinul nr. 1938/2016, care obligă companiile de interes public ce au peste 500 de angajați să publice informații ce țin de impactul pe care îl au asupra mediului inconjurător și
în societate, o mare parte din companiile multinaționale și firmele mari românești au început să-și dezvolte o cultură proprie de responsabilitate socială – CSR.

oferim servicii csr
imagine despre proiectul plantam speranta

Cum Te Putem Ajuta

I. Analiză asupra implicării companiei în comunitate în ultimii 3 ani de zile.

II. Propuneri de proiecte / evenimente în care compania să se implice pentru ca aceasta să iși crească vizibilitatea, să iși arate loialitatea față de clienți, dar și pentru a-și imbunătăți imaginea, atât ca responsabilitate față de comunitate, cât și ca angajator.

III. Partener în proiectele noastre aflate deja în desfășurare sau pe cale să înceapă.

IV. Întocmirea unui calendar anual de evenimente/proiecte în care compania să se implice în următorul an.

V. Oraganizarea și eficientizarea bugetului de sponsorizări pentru a o obține o cât mai bună vizibilitate.

VI. Conceperea, oraganizarea și implemenatrea unui proiect propriu al companiei.

VII. Întocmire raport CSR.

Evenimente Organizate De Către Noi

family day

Family Day, Grill Party, Green Day & Bike day

Family day este un eveniment organizat pentru a aduna împreună ‘’Marea Familiile‘’, pentru a petrece timpul într-un mod distractiv, educativ și cultural. Pentru companie, family day poate fi o oportunitate excelentă pentru a consolida legătura cu angajații, clienții și cu comunitatea în general.

Aceasta poate fi o oportunitate de a împărtăși valorile și misiunea companiei și de a consolida relațiile de afaceri cu clienții. Planificarea unui family day implică o serie de activități distractive și educative pentru copii și părinți.

organizari petreceri

Petrecere Aniversara

Evenimentele de aniversare pentru companii reprezintă o modalitate excelentă de a celebra anii de succes și de a aduce în prim plan realizările organizației. Aceste evenimente sunt organizate pentru a marca aniversarea unei anumite perioade de timp, cum ar fi aniversarea unui an, a cinci ani sau chiar a un deceniu de la înființarea companiei.

Avem experință in a organiza evenimente cu 100 dar si cu 3000 de invitati, impreună gandim conceptul, alegem locatia, meniul, partea artisitică, aranjamentul etc. Plusul nostru il aduce echipa, nu mai e nevoie să cauti zeci de colaboratori, avem fotograf, bucătar, inghetată, cafea, aperitve, filmare cu drona, videoBooth 360, oglindă magică, parteneri pt sunet, stand-upări, actori, amfitrion, lumini si lasere, drone, focuri de artificii, practic reprezentăm o echipă de peste 20 de colegi și peste 30 de parteneri care oferă diferite servicii.

plantam speranta

Plantam Speranta

CSR ajută atât la îmbunătățirea diferitelor aspecte ale societății, cât și la promovarea unei imagini pozitive de marcă a companiilor. Programele de responsabilitate corporativă sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a ridica
moralul la locul de muncă CSR-urile sunt adesea împărțite în patru categorii: impactul asupra mediului, responsabilitatea etică, eforturile filantropice și
responsabilitățile financiare. CSR-ul ajută la creșterea imaginii brand-ului de angajator.

Stiati ca?

– de la 1 ianuarie 2024 pentru marile întreprinderi (cu peste 500 de angajați) care fac deja obiectul Directivei privind Raportarea Nefinanciară (NFRD), cu rapoarte care trebuie prezentate în 2025;

– de la 1 ianuarie 2025 pentru marile societăți care nu fac în prezent obiectul NFRD (cu peste 250 de angajați și/sau cu o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro și/sau active totale de 20 de milioane de euro), rapoartele urmând să fie prezentate în 2026;

– de la 1 ianuarie 2026 pentru IMM-urile listate și alte întreprinderi, cu rapoarte care trebuie prezentate în 2027. IMM-urile pot opta pentru excludere până în 2028.

I Love Failure Oradea

Eșec după eșec, poveste după poveste, conexiuni și mulți oameni dragi, care ne-au fost alături la prima ediție I Love Failure Oradea.
 
În numele echipe CSR Events Company organizatoare a evenimentului I Love Failure Oradea”, vă transmitem sincere mulțumiri pentru implicare, susținere și participarea voastră entuziastă.
 
A fost o experiență deosebită să vă avem alături și să împărtășim împreună povești inspiraționale despre eșecuri și lecții de viață. Sperăm că evenimentul nostru a adus nu doar momente de reflecție, ci și conexiuni valoroase între participanți.
 
tabere csr events

Tabere

Joy Camp este o tabără de educație și creație pentru copii.
Acest concept de tabără își propune să stimuleze bucuria copilăriei prin activități recreative, creative ,educative și distractive. Sub coorodonarea unei echipe cu experiență în organizarea de evenimente și programe educaționale.
Joy Camp începe prietenos într-o zi de joi și se termină după 3 zile în care participanții au ocazia să se bucure de joacă, educație (alternativă), ateliere creative și prietenii.

team building csr events

Team Building

Team building-ul este un proces gândit să dezvolte și să motiveze un grup, să îmbunătățească relațiile și raporturile dintre membrii pentru depășirea barierelor în atingerea obiectivelor comune, astfel încât să devină o ECHIPĂ.

Pentru angajați, “team building” înseamnă timp de calitate petrecut alături de colegi: activități de echipă ce presupun cooperare, strategie, comunicare, creativitate, iar uneori chiar depășirea propriilor limite dar și distracție.