Pădure a la Cluj

plantare a la cluj plantam speranta

Valea Gârbăului

Peste 200 de voluntari au participat, la plantarea a 9000 de puieți de foioase pe o suprafață de două ha de teren pe Valea Gârbăului.

Acţiunea a fost organizată de către Asociaţia Noi 3spre10 şi Liceul de Arte Vizuale ”Romulus Ladea”, fiind susţinuţi de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj, Jandarmeria Cluj, elevi ai școlii Transylvania College,  ai Liceului Teoretic ”Avram Iancu” Cluj şi ”Școlii Ion Creangă”, studenți de la Facultatea de Horticultură, specializarea Silvicultură, studenți şi doctoranzi ai Școlii Doctorale de Științe Agricole Inginerești, dar şi de voluntari, iubitori de natură.

Terenul pe care s-a realizat plantarea aparține Composesoratului Florești, asociație care a şi pus la dispoziţie cei 9000 de puieți de gorun și frasin.

“Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au decis să se implice, care pot face România mai frumoasă și care nu și-au pierdut speranța în ceea ce privește viitorul acestei țări”, a spus Viorela Pleşa, organizator al acţiunii.

Evenimentul a fost coordonat de către Ionuţ Coman, Cristina Mârza şi Viorela Pleșa, care nu sunt la prima acţiune de acest fel.

Parteneri care au ajutat la demararea proiectului:

Distribuie:


Donează Acum !

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Ultimele articole:


Social Media: