Laboratoare Rurale

laboratoare rurale

Bihor

Laboratoare rurale este un proiect național care a apărut în urma identificării nevoii și realizării discrepanței dintre școlile din mediul rural și cele din mediul urban, lipsa infrastructurii și a tehnologiei pentru elevii și profesorii din mediul rural, iar nu în ultimul rând, lipsa laboratoarelor de informatică. Toate acestea le îngrădește accesul la o educație de calitate, dar în același timp creează o prăpastie între cunoștințele acumulate și abilitățile dezvoltate între elevii din mediul rural și elevii din mediul urban.

Acest proiect are ca obiectiv principal diminuarea procentului îngrijorător de mare a numărului de școli care nu au în dotare un laborator de informatică și infrastructura necesară, primul pas fiind colectarea de componente IT din rândul companiilor și a personelor fizice, recondiționarea acestora și dotarea a cât mai multe laboratoare de informatică din școlile din mediul rural.

Al doilea obiectiv al proictului este reamenajarea acelor săli de clasă care sunt destinate laboratoarelor de informatică, dar care din punct de vedere estetic și funțional sunt total depășite și în care, în momentul de față, elevii nu pot să iși desfășoare orele.

Ne dorim să ajungem în cât mai multe școli din județul Bihor și unde le putem oferi elevilor o șansă în plus pentru viitorul lor educațional.

Parteneri care au ajutat la demararea proiectului:

Distribuie:


Donează Acum !

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Ultimele articole:


Social Media: